Rólunk

Az AC-11 d.o.o.

 

Az AC-11 d.o.o. -t azért alapítottuk meg, hogy ne csak az Egyesült Államokban, hanem Európában is hozzájuthassanak az emberek az AC-11 macskakarom kivonathoz és további fejlesztéseihez. Zászlóshajónk, küldetésünk az egészséges élet, mind saját magunk, mind embertársaink számára. Mindenkinek joga van élni, egészségesen, hosszan, boldogan.

 

Az emberi egészség felértékelődött

Napjainkra emberiségünk 70%-a szenved egészségügyi problémáktól, ami gátolja az általános jólét elérését, melynek feltétele a testileg, lelkileg és szellemileg egészséges ember és társadalom.
Meggyőződésünk, hogy lehetséges kedvezőbb feltételeket teremteni az emberek testi, lelki, szellemi és anyagi jólétéhez. A globális környezet tiszteletét és megóvását előtérbe helyező és az alternatív gyógyászat filozófiájával összhangban elkészített AC-11® macskakarom kivonat emberek millióit fogja hozzásegíteni az "egészségesen és boldogan élni az életet" elv gyakorlati megvalósításához.
Mi felvállaltuk ennek a küldetésnek az európai teljesítését is, és várjuk azokat, akik hozzánk hasonlóan egészségesen és boldogan szeretnének élni, velünk együtt akarnak rálépni erre az útra.

 

A Healthycell-ről

 

Ahogy a sejt tudomány forradalmasítja ismereteinket az egészség és a wellness területén, a HealthyCell orvosokból és tudósokból álló sejttudományi társasága az előfutára annak a mozgalomnak, amely a elkötelezett azon legmagasabb minőségű termékek előállításának, amelyek képessé teszik az embereket arra, hogy átvegyék az irányítást a saját egészségük fölött a legmélyebb szinten - a sejt szintjén.

Mi a HealthyCellnél büszkék vagyunk azon termékeink létrehozására, amelyek valóban működnek első osztályú tudományos és klinikai tesztek által is bizonyított képletek alapján. Első lépésként szorgalmasan és folyamatosan kutatjuk a meglévő és kialakulóban lévő szakirodalmat, hogy kizárólag tényeken alapuló készítményeket hozzunk létre. Második lépésként, amennyiben a meglévő kutatás még hiányzik, akkor külső kutatási projektekteket alapítunk felső szintű akadémiai kutatóintézetekben a bizonyítékok fejlesztése, kidolgozása érdekében.

 

Az alapítók, a vezetőség

A Tudományos Tanácsadó Testület biztosítja a tudományos, kutatási, statisztikai és orvosi tanácsokat, javaslatokat és a hátteret a vállalat K+F projektjeinek véghezvitele során. A Healthycell büszke arra, hogy többek között az alábbiakban sorolt magasan képzett, rutinos, széles körű szakmai háttérrel és ismeretekkel rendelkező, tapasztalat támogatók és képviselők segítségével teljesítheti küldetését.

 

Kattintson a személyek nevére a részletes ismertetés elolvasásához.

 

 

Tanúsítványok

A Healthycell ™ kiegészítők az Egyesült Államokban kizárólag az aktuális Good Manufacturing Practices (cGMP) kompatibilis berendezések által készülnek, és megfelelnek az 1994. évi Étrend-kiegészítő Egészségügyi és Oktatási törvénynek(DSHEA).

 

 

Minőség és manufaktúra

Rendkívül fontos, hogy az emberek olyan, megbízható táplálék-kiegészítő partnert keresnek, aki elkötelezett a minőség és az átláthatóság iránt

A Healthycell™ sorozat szájon át szedhető táplálék-kiegészítői az Egyesült Államokban a VitaQuestnél készülnek (supplementmanufacturers.info), amely cég a hírnevét három évtized alatt építette fel, mint a megbízható vezetője az egyedi étrend-kiegészítők készítési, fejlesztési és gyártási piacának, elégedett ügyfelekkel több mint 75 országban világszerte.

A VitaQuest elismert, kiemelkedő minőségű termékeit szigorúan az FDA Good Manufacturing Practices (GMP) szabályainak betartása mellett készíti. A VitaQuers bizonyítottan kóser, halal és természetes tanúsítvánnyal rendelkezik, a minőséget és az eljárásokat világszerte vezető független szervek, valamint kormányzati egészségügyi hatóságok végezték és hagyták jóvá.

A VitaQuest minőség minden termék tervezése során alapkövetelmény. A nyersanyag elemzéstől a végtermék-vizsgálatig minden gyártási lépést gondosan ellenőrizni és dokumentálni kell a teljes elszámoltathatóság és a gyártásközi ellenőrzések érdekében. A VitaQuest műszaki szolgálat, analitikai és minőség-ellenőrzési, minőségbiztosítási csoport tudományos támogatása olyan mértékű, amely páratlan az iparágban. A VitaQuest minőség-ellenőrzési illetve analitikai osztálya 17 kiemelten magasan képzett vegyész, három rezidens PhD. felügyelete alatt áll, egy olyan csapatot alkotva, amely elvégzi a nyersanyagok analitikai vizsgálatát, gyártásközi mintákat elemez és a késztermékeket egy cGMP/GLP-kompatibilis eszközön készítik el.

A széles körű fizikai, kémiai és mikrobiológiai elemzési képességeken felül a VitaQuest Quality Group a következő szolgáltatásokat is ellátja: (1) A stabilitási vizsgálatot a Nemzetközi Harmonizációs Konferencia műszaki követelményekre és emberi felhasználásra szánt gyógyszerekre vonatkozó iránymutatásai szerint (ICH) meghatározott tárolási körülmények között, (2) a módszer kifejlesztését és validálását, (3) az analitikai módszer technológiai átültetését.

A VitaQuest egy átfogó, házon belüli szakkönyvtárat használ, valamint online tudományos adatbázisokat, hogy folyamatosan kövesse és felülvizsgálja az általa előállított termékekkel kapcsolatban megjelenő állításokat, véleményeket.

 

Fenntartható esőerdő betakarítás

Az AC-11® az Uncaria tomentosa futónövény természetes kivonata, ami vadan nő az Amazonas esőerdő területén. Betakarítása fenntarthatóan etikus körülmények között folyik a Brazil Megujuló Természeti Források Intézménye (IBAMA) felügyelete alatt. Ezen betakarítási folyamat alatt az erdő természetes egyensúlyára tekintettel történik.
A betakarításra való meghatalmazási folyamatot egy állam által irányított és támogatott project kezeli a helyi élő növények elérhetőségére és regenreláódására alapozva korlátozva a betakarítást. A betakarítás során a futónövényekeket körülbelül 1 méterrel (3 láb) a földtől vágjuk le ezzel biztosítva újranövésüket és a gyökerek épen tartását.  Ezen felül újabb magokat is ültetünk, hogy ezzel a jövőbeni biztonságos betakarítást lehetővé tegyük. Az ac-11 előállítója a Floravida alapítvánnyal (Brazil) dolgozik együtt, annak irányelveit a biodiverzitás és konzerválás tekintetében követi.

 


Kivonási metódus, az alapanyag tulajdonságai és a gyártás

Az AC-11®-et a szabadalmazott "aquaeus forró vízes kivonás" és tisztítási procedúra alá vetik minimum 8%-os CAE szabványozásra való tekintettel. Kutatások bizonyították hogy az aktív CAE-k elősegítik a test természetes DNS javító képességét. Az AC-11® mind kivonásában mind előállításában különbözik a többi "Uncaria tomentosa" alapú terméktől amelyeket általában a "macskakarom" név alatt értékesítenek. Az AC-11® szabványos, tiszta vízben oldódó és mikro-szűrt hogy csak kis súlyú molekulákat tartalmazzon (<10000 Dalton). Az AC-11® relatíve alkaloid mentes (>0.05%) és az egyetlen olyan termék ami szabadalmazott osztályú CAE hatóanyagokat tartalmaz melyek széleskörű kutatás által bizonyítottan rendelkeznek öregedést csökkentő és DNS javító tulajdonságokkal. Semmilyen más Uncaria Tomentosa alapú termék nem mondhatja el ezeket magáról. Mitöbb az AC-11® hatékonyság és biztonság szemponjából 17 éve áll tanulmányozás alatt.   Az AC-11® szigorúan megfelel az összes egyéni specifikációnak és gyártási metódusoknak amelyek a szabadalmazáshoz szükségeltettek. Az összes szükséges teszten átfuttatjuk az AC-11®-et hogy megbizonyosodjunk, az megfelel minden Amerikai és külföldi egészségügyi elvárásnak. Az AC-11®-et szerződés szerint a Brazil Botucatu-i Centroflora Group állítja elő mely az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma által jóváhagyott és ISO 9002 hitelesített létesítmény és az FDA (Étel és Drog  Államapparátus) és a GMP (Helyes Gyártási Gyakorlatokért Felelő Szervezet) szabályaival és előírásaival összhangban dolgozik. A Centaflora Group az egyik legjobb és legelismertebb fitonutriens kivonat gyártó létesítmény a világon.


Biztonság és Hatékonyság

Az AC-11®-nek kiterjedt biztonsági és hatékonysági profilja van. A tiszta bioaktív az egyetlen földön ismert növénykivonat ami tanulmányok szerint is a DNS sejtes javítási procedúráját segíti elő.
 Történetesen pár másik gyógyhatású tápanyag is alá lett vetve hasonló tudományos tanulmánynak. Az AC-11® tisztaságát köszönheti annak a vegyianyag, toxikus anyag és szennyezőanyag mentes esőerdei környezetnek amiböl a növény melyből kivonják származik mintúgy annak a procedúrának amelyen a növény betakarításkor és kivonás közben átmegy mint például molekulaszita alkalmazása. Ellentétben a többi Uncaria Tomentosa alapú termékkel ahol hosszó távonn megfigyelhető egy enyhe toxicitás, különösen a vízben nem oldódó alkaloid alapú kivonatoknál amelyeket más cégek árusítanak. Az ajánlott napi AC-11® bevitel szájon át 350-700mg súlytól függően. Felnőtteknek 175 font (80kg) alatt napi 350mg ajánlott míg 175 font fölött 700mg