Ők már tudják - Visszajelzések

Az alábbiakban leírt vélemények nem a cég álláspontját képviselik, hanem kizárólag a felhasználók, fogyasztók saját tapasztalatait tükrözik.

Petra új élete

Petra vagyok, 23 évesen diagnosztizáltak mellrákkal (her2+++neg). Mivel a daganatok mérete elég nagy volt, első ízben kemoterápiát javasoltak az orvosok. Ekkor kezdtem el szedni az AC-11et napi két tablettával egy ismerősöm javaslatára.

A kezeléseket a sorstársaimhoz képest könnyen viseltem. Sosem hánytam a kemoterápiás kezelések alatt, pedig elég érzékeny a gyomrom, de mégis megúsztam enyhe hányingerrel, ami néhány nap után teljesen megszűnt. A protokoll szerinti 6 kemoterápiát kaptam meg, viszont már a 3. után szinte alig voltak láthatóak a daganatok, az 5.-nél pedig teljesen eltűntek, így a műtétkor már nem is találtak “rossz” sejteket.

Ez persze az orvosok elgondolása alapján csakis a kemoterápiától lehet, nekem viszont meggyőződésem, hogy rengeteget segített az AC-11 kapszula, hisz semmilyen más táplálék-kiegészítő vitamint nem szedtem, mégis sokkal gördülékenyebben vettem az akadályokat mint a betegtársaim. A sugár alatt sem gyengült le a szervezetem, és a mai napig teljesen energikusnak érzem magam, amíg élek szedni fogom az AC-11 kapszulát.

Három éve tünetmentes vagyok. Köszönöm az ismerősömnek, hogy hozzásegített az életem és az egészségem visszaszerzésében!

Perger Petra

Barnabás legyőzte a bőrrákot

Négy alkalommal műtöttek bőrrákkal (basalioma). Egyik barátom javaslatára kipróbáltam az AC-11 sejt regeneráló kapszulát. Mióta ezt a terméket szedem, nem újult ki a bőrrák, sőt, a meglévőn is erőteljes gyógyulás tapasztalható. Az elszíneződés szinte teljesen megszűnt. A bőrfelület egyáltalán nem érzékeny.

Mindenkinek ajánlom az AC-11 kapszulát, de főleg azoknak, akiknek bőr problémái vannak.

 

Szabó Barnabás, autószerelő vállalkozó (50)

Mihály és a csoda, a rák legyőzése

2013 novemberében rosszindulatú vastagbéldaganatot diagnosztizáltak nálam. A vizsgálatok (CT, tükrözés, labor) elvégzése után az orvosok közölték, hogy már olyan nagy a daganat, hogy egyből nem tudnak megműteni, sugárkezelésre kell járnom, és ha ennek hatására csökken a tumor mérete, akkor fogják a beavatkozást elvégezni. A sugárkezelés megkezdése előtt, stoma kivezetés vált szükségessé. Az orvosok még a kezelés megkezdése előtt közölték a családommal, hogy mindent meg fognak tenni a gyógyulásom érdekében de az akkori állapotom miatt készüljenek fel a legrosszabbra.
Ekkor találkoztam az AC-11-el. A sugárkezeléssel párhuzamosan elkezdtem szedni. A kezelés letelte után a CT vizsgálat eredménye mindenkit ledöbbentett, a daganat mérete felére csökkent! Ezt az eredményt senki nem várta, tudom, hogy a sugárkezelés is segített de biztos vagyok benne, hogy az AC-11 szedése miatt lett ennyivel kisebb a tumor.
2014. március 10-én megműtöttek. A beavatkozás sikerült! A műtét után havi egy, összesen 12 alkalmas kemoterápiás kezelést kaptam. Az AC-11 szedése mellett a kemoterápia mellékhatásaiból szinte semmit sem éreztem, még a hajam sem hullott ki. 2015 januárjában a stomazárás is megtörtént! A 2014. márciusi műtétem óta folyamatosan járok kontrolra (CT, labor, ultrahang, röntgen), az első évben havonta, majd negyedévente, jelenleg pedig már csak hathavonta. Ahogy a mellékelt képek is tanúsítják, az összes leletem negatív lett!! Az AC-11-et 2013 november óta folyamatosan szedem. Sokat köszönhetek a hatásának. Tünetmentes vagyok!!

Heizler Mihály (63)

Piroska ellenáll a betegségeknek

2016 júniusában kezdtem el szedni az AC-11-et. 24 éve szenvedek sok ízületi gyulladásos betegségben. Az évek során nagyon legyengült az immunrendszerem. Minden betegséget elkaptam, ezért kezdtem el az AC-11-t szedni.

Rövid idő után javult a közérzetem, sokkal ellenállóbb lettem a betegségekkel szemben, sikerült kordában tartani az ízületi fájdalmakat is. Így rendszeres fogyasztója vagyok továbbra is a kapszuláknak.

 

Sné Piroska

Györgyi gyógyulása időben érkezett

44 éves három gyermekes édesanya voltam, amikor 2014. július 15-én elmentem az éves méhnyakrákszűrésre. Az orvosom közölte velem, hogy mindkét petefészkemen 33 mm-es elváltozást lát. Ezután elkezdődtek az MR és szövettani vizsgálatok, melyek során kiderült, hogy nagyobb a baj, és mindkét petefészkemen túl el kell távolítani a méhemet és az alhasi nyirokmirigyeket is.
2014. október 5-én kellett befeküdnöm a nőgyógyászatra ahol előkészítettek a műtétre. 5 órás műtét volt, egy napra az intenzív osztályra kerültem megfigyelésre. Sok vért vesztettem, de azon kívül komplikációmentesen zajlott le a műtét.
Két hét után hazaengedtek. Szigorú fekvés mellett a családom mindent megtett értem. Egyedül ez nem ment volna. Szerencsére egy nagyon jó ismerősömmel tudtam beszélni, akinél hozzájutottam egy olyan kapszulához, ami még sokkal előbbre vitte a gyógyulásom.

A kapszula neve: AC-11 Healthycell. Azóta is rendszeresen szedem. A legjobb, nagyon tudom ajánlani bárkinek, ha hasonló problémával küzd.
Hat hét elteltével vissza kellett mennem a főorvos úrhoz Veszprémbe kontrollra. Nagyon megdicsért, hogy nagyon jó állapotban vagyok, mindent rendben talált, de közölte, hogy utókezelésként 6 kemoterápiára be kell még járnom. Három hetente kaptam egyet, de az AC-11 Healthycell kapszula segítségével nem döntött le a kemó úgy, mint ott látván sok sorstársamat. Az egyik legfontosabb még, hogy nagyon az elején kapták el a betegséget, nekem NEM VOLT ÁTTÉTEM sehol! Azóta is jól vagyok teljesen, minden eredményem tökéletes.
Az AC-11 Healthycell kapszulát mindenkinek nagyon ajánlom, mert ezzel a betegséggel szemben a legnagyobb fegyver ez a kapszula, mert a legjobban felerősíti és szinten tarja az immunrendszert!

Borbély Györgyi

Péter erőre kapott, a családja is

Az év 365 napjában állattartás végett folyamatos stresszes életmódnak vagyok kitéve. A munka miatt fáradékony, ingerlékeny voltam közlekedés közben is. Az AC-11 kapszula szedése mellett mindez 5-6 nap múlva enyhült majd pár hét múlva sokkal jobban tudtam kezelni a stresszes helyzeteket, nyugodtabban tudtam aludni. Nagyobb a munkabírásom. Folyamatos stressz miatt gyomor problémáim voltak, amik teljesen megszűntek.

Saját tapasztalataim hatására, ajánlásomra szinte az egész családom szedi az AC-11 és AC-11 Plus kapszulákat: párom, édesapám, nagymamám, öcsém és felesége. Lassan fél éve szedem, az életem részévé vált az AC-11 kapszula.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Malasics Péter, vállalkozó (37)

Andrea szépülése

Felszolgálóként egész nap ingázom az épületben lévő konyha és a kinti, napsütötte vendég tér között. A hosszú műszakok, a fárasztó, stresszes munka és az erős magaslati napsugárzás megviselte az arcbőrömet is.
Még csak két hónapja használom az AC-11 Advanced Skin Repair Serum krémet, és már most nagyon látványosan feszesedet az arcbőröm (lásd alább a csatolt képen). A szem környéki ráncok teljesen eltűntek, ahogy a szem alatti táska is. Az orr vonala vágat feljebb húzódott! Egységesebb, fiatalabb bőrt kaptam a krémtől.
Nagyon elégedett vagyok, a kollégáim is folyamatosan dicsérnek. Jó szívvel ajánlom az AC-11 Advanced Skin Repair Serum krémet mindenkinek, aki megereszkedett bőrrel rendelkezik, ráncoktól kíván megszabadulni, szépülni-fiatalodni vágyik.

Bakos Andrea

Kapcsolódó anyagok:

Nikolett és babája is egészséges

Az AC-11 Plus kapszulát körülbelül 7 hónappal a kislányom fogantatása előtt kezdtem el szedni napi 1 kapszulával. Akkoriban a pajzsmirigyem hol alul- hol túlműködött amelyet laborvizsgálat is alátámasztott (csatolva). Kisebb jelek már utaltak rá, úgy mint a melegségérzet vagy fázás, felgyorsult beszéd, fogyás valamint hízás váltakozva. Az AC-11 Plus kapszulán kívül nem szedtem és szedek mást! Laborok igazolták és a mai napig igazolják hogy a hormonszintem a megfelelő tartományban mozog.
2016. májusában várandós lettem a kislányommal. Pajzsmirigy betegségem miatt sűrűbben jártam vérvételre. Az AC-11 Plus-t szedtem az egész terhességem alatt. A csatolt képeken látható laboreredményeim kiválóak voltak mindvégig! A 9 hónap alatt sem terhességi vitamint, sem vaskészítményt nem szedtem és a 9-ből 8 hónapot aktívan dolgoztam.
A kislányom 2 hónapos főként anyatejes baba így biztosítani tudom számára az anyatejen keresztül az ő AC-11 Plus bevitelét is. Jó kedvű, jó étvágyú kisbaba. :-)

Leyer Nikolett

Erzsébet újra jár és ellátja magát

2012. július végén találtam egy csomót a bal mellem alsó felében. Elmentem orvoshoz, küldtek vizsgálatokra, végül szeptemberben megműtöttek, kivették a másfél centis daganatot. Ajánlottak kemoterápiás kezelést és sugárkezelést, de nem fogadtam el.

Pár év múlva kiújult, de későn mentem akkor már hat centis volt a daganat. Kaptam kemoterápiás kezelést, hogy műthető legyek. Sajnos fél év múlva csontáttétem lett, amitől mozgáskorlátozott lettem, tolószékbe kényszerültem. Segítség kellett minden tevékenységhez, fürdés, ágyból felkelés, lefekvés,wc magasítót kaptam. Nagy fájdalmaim elviselhetetlenek voltak, Morfium tapaszokat és sugárkezeléseket kaptam.

Ekkor kezdtem el szedni az AC-11-et egy ismerősöm ajánlására. A kapszula hatását pár héten belül éreztem. Erőm és életkedvem is visszatért, több mindent tudtam csinálni, jól éreztem magam, a többi sorstársamhoz képest. Nem viselt meg annyira a kezelés, vérképem jó volt. Pár hét után a Morfium tapaszokat elhagytam, nagyon ritkán még Flector és Algopyrin kapszulát szedtem. Jobb lett a közérzetem, jól voltam, nem hagytam el magam és nem sokára lábra tudtam állni.

Fokozatosan, lassan, kevés segítséggel sikerült a mindennapi tevékenységemet megtenni. Hiszem, hogy sokat segített a kapszula is a gyógyulásban. Azóta sokkal jobban vagyok, egyedül, segítség nélkül újra mindenre képes vagyok. A gyógyszerek mellékhatásai kevésbé viseltek meg. A vérképem jó, állapotom stagnál, nem rosszabbodott. Köszönöm a lehetőséget egy új életre!

 

Barta Erzsébet

Fogas kérdés - megoldva

Kb. 2 éve fogpótlásom volt, és utána állandóan visszatérő gyulladás és gennyes hólyagok nőttek a korona mellett. Többször felvágta, kitisztította a fogorvos de utoljára azt mondta, le kell venni a koronát. Én ezt nem szerettem volna. Hallottam az AC-11 kapszuláról gondoltam, hogy erre is jó lehet. Kipróbáltam. A második héten már éreztem nincs annyira begyulladva. Egyre ritkábban nőtt a hólyag. A harmadik hónap után már nem nőtt több gennyes dudor a fogínyemre és azóta sem.

Uné F. Teréz