AC-11® Skin Repair Serum

AC-11® Skin Repair Serum

Az AC-11® Advanced Skin Repair Serum a bőrápolás teljeskörű kielégítésére lett kidolgozva. Fokozza a bőr megújulási folyamatát, ezen kívül táplálja a sejteket a bőr sejtszintű egészségének újraépítésében. Óvja és gyógyítsa bőrét, segítsen neki, hogy fiatalos, feszes és ragyogó legyen!

Összetevők, felhasználási javaslat >>>

30 ml-es kiszerelés

98,00 €

Gyönyörű bőr az Amazonas-menti esőerdőtől

 

Az Advanced Skin Repair Serum with AC-11® egy innovatív, szabadalommal védett szemléletmódot kínál az öregedés látható jeleinek javításához, szeplőre és májfoltokra a napsugárzás által károsodott bőr helyreállításával. Az Advanced Skin Repair Serum - ot úgy alkották meg, hogy kombinálja az Amazonas-menti esőerdei szabadalmazott AC-11® erejét a kipróbált esszenciális bőrvédők és más természetes öregedés gátló összetevők hatékony kombinációjával.

Az Advanced Skin Repair Serum with AC-11® csaknem a legtökéletesebb bőrápoló megoldás, ami ma a piacon van. Az AC-11® segít a bőr sejteknek helyreállítani az UV/nap károsodást és  hozzájárul az egészséges bőrsejtekhez. Az  AC-11® szérum egy katalizátor a gyönyörű bőrnek és a kollagén termelésnek, ami még fiatalosabb arcbőrt eredményez. Az  AC-11® a legfontosabb megkülönböztető jegy.

 

Az új eljárás mind az öregedő bőr helyreállítására, megújítására és megfiatalítására mind szeplőre, májflotra, mind a napsugárzás által okozott károsodás helyreállítására kiváló!

Korai bőröregedés első számú okozója, hogy bőrünk  túlzottan ki van téve a nap ártalmas sugarainak. Ez a fajta károsodás életünk folyamán felgyülemlik. Az AC-11® több mint 40 klinikai és tudományos vizsgálattal támogatott. Az AC-11® 10 US és további nemzetközi szabadalommal védett. Az AC-11® az egyetlen ismert teljesen természetes kivonat az Amazonas-menti esőerdőkből, amely bizonyítottan helyreállítja a bőr UV károsodását helyileg alkalmazva és/vagy szájon át bevéve.

 

Belső és külső szépség – az AC-11® egyedülálló terápiás tulajdonságai

Az a tény, hogy mind az AC-11® szérum, mind az AC-11® kapszula helyreállítja a napkárosodást szenvedett bőrt és elősegíti a kollagén termelést, teszi történetünket sokkal lenyűgözőbbé és egyedülállóvá. Az Advanced Skin Rerpair Serum és a Skin Repaire Capsules az egyetlen termékek, melyek közismerten táplálják a bőrt belülről és megfiatalítják azt kívülről. A nap UVA és UVB sugarainak hatására beindul az időelőtti bőröregedés, amely sötét foltokat, apró vonalakat, ráncokat eredményez valamint a rugalmasság és a szilárdság elvesztéséhez vezet.

  • AC-11® növeli a kollagén termelést a bőrben. A kollagén egyet jelent a fiatal és sugárzó bőrrel.
  • AC-11® az egyetlen orálisan és helyileg is vizsgált esőerdei kivonat, ami segít stimulálni mind a kollagén termelést mind a DNS helyreállítást (napkárosodás) a bőrben.
  • AC-11® segít csökkenteni az öregségi foltok számát és a bőr elszíneződéseit, melyeket a túlzott naphatás okozott, segít lassítani az öregedés látható jeleinek megjelenését és kiegyenlíti a bőr tónusát

 

Egyéb kulcsfontosságú hatóanyag összetevők


Matrixyl® Synthe 6™: A legkorszerűbb tripeptid, amely csökkenti a keskeny vonalakat, a szarkalábakat és ráncokat a bőr helyreállításával, elsősorban a homlokon és a szem környéki érzékeny területen. Legjobb eredmény napi használat során 60 nap elteltével.

Pentavitin®: Gyorsan ható hidratáló faktor, amely stimulálja a bőr mélyebb rétegeinek sejtjeit. Figyelemreméltó fejlődés a bőr simulékonysága és ragyogása tekintetében mindössze néhány nap alatt.

Argireline®: Egyedülálló és hatékony ránc elleni peptid. Ez az összetevő a jellemző hatóanyaga számos öregedés gátló formulának. Eredmények 15 napon belül.

MDI complex: Elismert, mint elsőrangú alkotóelem, a szem körüli sötét karikák kezelésében. Figyelemre méltó eredmények 4 hét után.

Pepha®-Tight: Bőr erősítő anyag. Fokozza a rugalmasságot és a szilárdságot. Rendszeres használat esetén hosszú távú előnyöket biztosít. Gyorsan ható, néhány nap után látható és érezhető az eredmény. Kiváló hosszantartó hatás 60 nap után.