AC-11®

AC-11®

A HealthyCell® AC-11® kiegészítő egy szabadalmaztatott macskakarom kivonat. Az amazonasi indiánok már 500 éve ismerik a hatását, a világ számára azonban csak 1996 óta ismert. Gyógyítsa, táplálja, erősítse, javítsa fel a szervezetét Ön is az indiánok ősi módszerével!

Összetevők, felhasználási javaslat >>>

60 db-os kiszerelés

64,00 €

Az AC-11® - a DNS-javító

 

Hatásos növényi támogatás:

  • DNS helyreállításhoz
  • Túlzott gyulladás ellen
  • Leégés helyreállítására - kollagén
  • Energiatermeléshez
  • Immun működéshez
  • Gyomor-bélrendszer gyógyulásához
  • Idegek védelméhez
  • Alvásminőség és hangulat fokozásához
  • Hallás javuláshoz

 

A macskakarom (Uncaria tomentosa) az Amazonasnál őshonos, és bizonyítottan fokozza a sejtek egészségét, támogatja a szervezet természetes képességét, hogy javítsa a DNS-t, korlátozza a gyulladást, megtisztítsa a károsodott sejteket, és fokozza az immunrendszer működését. Ez a négy erős, öregedés-gátló funkció egészségügyi szempontból kritikus a korunk előrehaladtával. Az AC-11® egy szerves, vízben oldódó növényi kivonat macskakaromból, amely Brazília és Peru esőerdeiben őshonos.

A tiszta, bioaktív AC-11® kutatási eredmények alapján az egyetlen ismert növényi kivonat a világon, amely fokozza a sejtszintű DNS-javító folyamatot egyéb olyan előnyök mellett, mint például a gyulladáscsökkentés és a sejtvédelem ösztönzése. Az AC-11® a természetes medicinák és növényi tápanyag keresztezés fejlett tudományának eredménye, természetes módon védve meg bennünket a betegségektől és az öregedéstől.

Az AC-11® növényi tápanyag besorolású - fitonutriens. A "fito" a görög növény(i) szóból származik. A fitonutriensek organikus növényi származékok amelyek az emberek és állatok egészségére pozitív hatással vannak.  A gyógyító ételek ereje, a fitonutriensekkel ellentétben, az étel széleskörű betegségmegelőző képességében rejlik, amivel táplálkozás által erősíti a biokémiai folyamatokat, melyeket az evolúció természetes úton választott ki, hogy megvédjen minket a betegségektől és más krónikus, öregedéssel járó állapotoktól.

 

Az Amazonas esőerdőiből

Titokzatos és csodálatos, az Amazon esőerdő több mint 50 millió éves, természetesen fejlődik a föld kataklizmáival mint például a jégkorszakok. Az esőerdő sokrétű életformái, számtalan szempontból öregebbek és összetettebbek mint máshol az élet, s csak 30 éve figyelt erre fel a modern tudomány. Brazil és Peru esőerdőit sokszor az élő gyógyszertárnak hívják az ott élő óriási számú különböző botanikus életformáknak köszönhetően amik az utóbbi sokezer évben alakultak ki. Biokémikusok és gyógyszervegyészek folyamatosan áttöréseket érnek el ezen elképesztő ökoszisztéma tanulmányozása közben. Mi több, tudósok állítása szerint még csak egyet fedeztek fel a mai napig az itt élő öt életmentő növényből.  Egy ilyen felfedezés a távoli esőerdőben, vezetett az innovatív és izgalmas kivonathoz, mely egy sor egészségelősegítő tulajdonsága, semmi másban meg nem található.

Ezt a kivonat az egyike annak a több kulcsfontosságú elemnek melyek a jó egészség megtartásához szükségesek az öregedés folyamán. Az AC-11®-et 1996-ban Dr. Ronald W. Pero egy széleskörben elismert tudós, egyetemi emeritus professzor és emberi biokémia és DNS szakértő fedezte fel. Dr. Pero munkássága az AC-11®-et illetően 30 év tanulmányain alapul. Széleskörű terepkutatást végzett az őshonos növényeken Dél-Amerika amazonasi területén. Megfigyelt egy bizonyos "CampaMed" indián törzset melynek hosszú beteségmentes élettartamuk felkeltette a figyelmét. Tanulmányozni kezdte a törzs viselkedését és érdekes következtetésre jutott. A törzs sámánjai, akik természetes ismerői voltak az őshonos növények gyógyító hatásainak egy úgynevezett "Uncaria tomentosa" nevű növény forróvizes kivonatát használták. A sámánok egyfajta "teát" készítettek ebből a kúszónövényből, s ennek a teának óriási erejű gyógyító hatása volt. Laborkutatásai során a svédországi Lund egyetem laborjában aktív összetevőket un.: "Karboxi-alkil-észtereket" CAE-ket talált és ezen hatóanyagok további kutatásának szentelte idejét. Legnagyobb meglepődésére ezen hatóanyagok nagy hatással voltak a sejtes szinteken való DNS regenerálódására, javításásra.

Dr. Pero korai munkája segített megérteni az AC-11® terapetikus erejét, és több mint 40 áttekintett és kiértékelt tanulmánynak, cikknek és statisztikának létrejöttére adott lehetőséget.

A manufaktúra működését leíró Rólunk oldalon, illetve az itt található linkek közül a megfelelőre kattintva bővebben is olvashat az AC-11® Macskakaromhoz kivonat elkészítéséhez kapcsolódó fenntartható esőerdő betakarításról, a kivonási metódusról, az alapanyagok tulajdonságairól és a gyártásról.

 

Az AC-11® kedvező egészségi hatásai

Az AC-11® bizonyítottan jó hatással van a sejtekre. Több éves kutatás és klinikai használat bizonyítja sejtszintű DNS helyreállító, gyulladáscsökkentő apoptózist (programozott sejthalál) ösztönző és immunerősítő hatását. Az orvosok és a kutatók az elmúlt évtizedekben összefüggésbe hozták a DNS károsodás felgyorsulását különböző krónikus betegségekkel, mint a rák, felnőttkori cukorbetegség, szív betegségek, valamint más,  a gyenge egészséggel, öregedéssel kapcsolatos betegségekkel. Szintén összefüggésbe hozták a fokozott DNS helyreállító teljesítményt az öngyógyulással és bizonyos esetekben ezeknek az életet fenyegető állapotoknak a visszafordításával. Bár nem gyógyszer és további emberi tesztelésnek vetik alá az AC-11® különféle laboratóriumi, állati és humán vizsgálatok során bizonyította, hogy segíti a szervezet saját DNS helyreállító képességét.

Az AC-11® segít normalizálni a NF-kb expresszióját a sejtekben, ily módon szabályozva a sejtek válaszát a gyulladásra. Az NF-kb egy nukleáris transzkripciós faktor amely hatással van számos az apoptózisban (sejthalál –primitív működés), a gyulladásban és a sejtnövekedésben fontos szerepet játszó fehérjéket kódoló génre. A normál NF-kb expresszió minimálisra csökkenti a túlzott oxidatív stresszt. Az NF-kb túlzott expressziója fokozott gyulladást vált ki. Az egyik humán vizsgálat során az AC-11® pozitív hatást mutatott a limfocitákra, növelve azok élettartamát és közvetve, erősítve a szervezet immunrendszerét.

 

Kedvező egészségi hatások a fogyasztók beszámolói alapján

Az AC-11® hatására a sejtek mélyén végbemenő javulás a fogyasztók számára megnövekedett energiában, fokozott immunműködésben és optimalizált általános egészségi állapotban mutatkozik meg.

 

Az orvosok és táplálkozási szakértők az AC-11®-et ajánlják

Korunkban jelentősen felgyorsultak a DNS-károsodással járó krónikus megbetegedések, mint a rák, a cukorbetegség, a szívbetegség stb., amelyek felelősek a rossz egészségi állapotért és az öregedésért. A DNS-javítás által a megbetegedési, öregedési folyamatok visszafordíthatók, ellenőrzött körülmények között.

Az AC-11® étrend kiegészítőt DNS helyreállító képessége, gyulladás csökkentő hatása, immunrendszerre és a sejtek egészségére ható kedvező tulajdonságai egyikévé teszik a létező leghatékonyabb öregedés gátló készítményeknek.

Az AC-11® bizonyítottan biztonságos. Hatékonyságát több mint 17 évnyi kutatás, több mint 40 tudományos, szakmailag lektorált vizsgálat és 10 USA szabadalom támasztja alá.

Az orvosok és táplálkozási szakértők értik a jelentőségét az AC-11® fogyasztásának, ezért ajánlják az AC-11® kivonatot betegeik és azok számára, akik egészségesen akarnak élni - sokáig.

Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!