AC-11 Plus®

AC-11 Plus®

Az AC-11 Plus® táplálékkiegészítő az AC-11® szabadalmaztatott macskakarom kivonat továbbfejlesztett változata. Vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb fontos kiegészítőket tartalmaz. Egészítse ki táplálkozását az AC-11 Plus®-szal, és csattanjon ki az egészségtől!

Összetevők, felhasználási javaslat >>>

60 db-os kiszerelés

68,00 €

AC-11 Plus® a sejtegészség támogatója

 

Több mint 17 év kutatásai alapján az AC-11® plus+ étrend kiegészítőt a sejtegészség támogatásának és a DNS helyreállítás érdekében alkották meg. Az AC-11® plus+ hozzájárul egy a sejtegészséggel kapcsolatos egyszerű, mégis fontos egyenlet megoldásához:

antioxidáns védelem + fokozott DNS helyreállítás = fejlett sejtegészség.

Hogy még pontosabbak legyünk, az AC-11® plus jobb egészséget és több energiát biztosít ahogy öregszünk.

 

Antioxidánsok hatékony kombinációja, DNS helyreállító kofaktorok és AC-11®

  • Megerősíti a szabadalmazott AC-11®-et egymást kiegészítő DNS helyreállító kofaktorokkal
  • Támogatja a szervezet természetes DNS helyreállító képességét
  • Célzott antioxidánsokat kínál
  • Energiát ad koffein nélkül
  • Fokozza az immunműködést
  • Segíti az izomnövekedést és a fizikai megterhelés (edzés) utáni regenerálódást
  • Elősegíti a tápanyag feldolgozást és felvételt
  • Elősegíti a kollagén termelést és az egészséges bőrt
  • Segít helyreállítani az UV károsodást, elhalványítja az elszíneződéseket és csökkenti a ráncokat

 

AC-11® plus - készítmény/összetevők

(adag=2 kapszula)
 

Béta - Karotin (5000 NU) (5000 Nemzetközi Egység)

Természetes növényi tápanyag, mely kiváló antioxidáns hatással bír. Segíti a szívműködést, a látást, ösztönzi az immunrendszer működését, támogatja a bőr egészségét és védelmet nyújt a szabadgyökökkel valamint a környezeti toxinokkal szemben.

 

Likopin (3mg)

Vörös növényi festékanyag, ami olyan gyümölcsökben és zöldségekben található, mint például a paradicsom, a piros paprika és a görögdinnye. A likopin egy természetes antioxidáns, mely védi és fenntartja az egészséges sejt membrán működést. Továbbá hozzájárul a bőröregedés látható jeleinek csökkenéséhez.

 

Astaxanthin (2mg)

Növényi festékanyagok Xantofill néven ismert csoportja. Az Astaxanthin szabadalmazott antioxidáns, ami támogatja az izmok és ízületek, valamint az idegrendszer egészségét. Megvédi a sejteket a szabadgyököktől és az általuk okozott oxidációs stressztől.

 

D3 vitamin (400 IU)

A D3 vitamin az egyetlen olyan vitamin, amit az emberi szervezet képes előállítani a napsugárzás hatásának kitett bőrben. Mivel oly sok ember tölti napjait házon belül és használ fényvédő krémet, ha a szabadban tartózkodik, nagyon fontossá válik a csontok és az immunrendszer egészsége szempontjából, hogy napi szinten szedjünk D vitamint, különösen ősszel és télen, amikor kevesebb a napsütés.

 

B3 vitamin (nikotinamid és niacin - 40mg)

A nikotinamid az elővegyülete a sejtekben lévő NAD-nek (nikotinamid-adenin-dinukleotid). Az NAD alapvető szerepet játszik az ATP-képződésben (adenozin-trifoszfát; sejtek univerzális energiahordozója) és befolyásolja a redoxpotenciált (redukáló/oxidáló képesség). Szintén ez az alapja a nagyon fontos DNS helyreállító enzimnek, a PARP-nek.

 

Cink kelát (7,5 g)

A cink egy az emberek egészsége szempontjából nélkülözhetetlen nyomelem. Szerepe van a gén transzkripcióban (másolás), a DNS szintézisben és a genomikai képlékenységben valamint az energia előállításban.

 

Probiotikumok (2,5 billió)

A probiotikumok élő mikroorganizmusok amelyeknek kritikus szerepük van az emberi egészség szempontjából. Többségük a bélcsatornában él. Az emberi sejtek méretével összehasonlítva aprók, de létszámban 10:1 arányban felülmúlják vérsejtjeink számát. Hasznos baktériumok, amelyek előnyös hatást gyakorolnak a (bacilus)gazda életére és egészségére.

 

AC-11® (400mg)

Az AC-11® egy az Amazonas-menti esőerdőkben a fenntarthatóság jegyében begyűjtött növény kivonata, mely DNS helyreállító hatással bír. Klinikailag bizonyított, hogy elősegíti a sejten belüli természetes DNS helyreállító folyamatot. Ezt támasztja alá több mint 17 évnyi kutatás, több mint 40 tudományos vizsgálat és 10 US szabadalom.

 

Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!